zondag 20 september 2009

kerstkaartje

Vanavond heb ik dit kaartje gemaakt. De schets was van de sol van de kaartenmakersgroep. stempel is van penny black. In gekleurd met markers

woensdag 16 september 2009

Maanduitdaging gemaakt

Vanavond ben ik lekker aan de slag gegaan met de maanduitdaging van de kaartenmakersgroep. De maanduitdaging houd in dat je een schets krijgt en je moet een aantal onderdelen uit die schets naar de volgende op de lijst sturen. Die maakt dan een kaart met die onderdelen. Ik had mn envelop van Marit gehad en die had er de leuke papiertjes, het lint, het afdrukje, de bloemen en nog meer lint en papiertjes in de envelop gedaan. Het enige dat ik zelf toegevoegd heb is het oranje papier. het afdrukje is ingekleurd met markers.

dinsdag 15 september 2009

receptenkaartenswap

Op een van de yahoo groepen doe ik mee met een receptenkaartenswap. Iedereen maakt een kaart na aanlijding van de schets en daar moet een recept op verwerkt zijn. de kaart stuur je dan naar de volgende op de lijst. Dit is mijn kaart geworden met mijn faforiete recept van chinese tomatensoep.

zondag 6 september 2009

1e kerstkaart

Dit is mijn 1e kerstkaartje van dit jaar Het papier is van imaginisce. stempel van magnolia ingekleurd met markers verder heb ik diverse eyelets gebruikt.

Sol van de kaartenmakersgroep

Dit kaartje heb ik dit weekend gemaakt voor de sol op de kaartenmakersgroep. De grote bloem is gesneden met de slice. De stempel is van magnolia, ingekleurd met markers. verder de losse bleomen van een stikker vel van de action.

sleutelketting

Op de magnolia kaarten groep heb ik meegedaan met een sleutelkaartenketting. dit is de kaart die ik voor de ketting gemaakt heb.